Hakbijlen.nl op het Bushcraftweekend (1)

Hakbijlen.nl op het Bushcraftweekend 7 9 sept 2018

Hakbijlen.nl is 8 & 9 september 2018 aanwezig op het Bushcraftweekend

Het bushcraftweekend wordt een paar keer per jaar georganiseerd door stichting  bushcraft.
Komende editie wordt gehouden op natuurkampeerterrein de Altea in Zeewolde. Wij zijn daar op de zaterdag en zondag en hebben een ruime collectie bijlen, slijpstenen, wiggen en bushcraftmessen in de verkoop.

Wat is daar te doen?

Het weekend is niet alleen erg populair onder ervaren bushcrafters, maar ook nieuwkomers en kinderen zijn daar veel aanwezig. De kaartverkoop is gestart op maandag 25 juni en was binnen recordtempo uitverkocht.
Wat het weekend bijzonder maakt is dat er veel kennis onderling wordt uitgewisseld. Daardoor ontstaat er een breed programma voor en door bushcrafters. Zoals: zelfvoedend vuur maken, messen en bijlen slijpen, touw maken, tarp als tentje en nog veel meer….

Bekijk onderstaand filmpje om een impressie van het weekend te krijgen.

Stichting Bushcraft from Jebsonic Video on Vimeo.

Voor hakbijlen.nl wordt het een eerste deelname. We hebben er onwijs veel zin in. Onze ervaringen zullen we met film en foto delen in bericht deel 2.